Despre noi

AcasăDespre noi

Despre noi

Pe parcursul ultimilor 20 de ani, compania noastră de transport a avut colaborări exclusiv cu firme din Brașov și împrejurimile Brașovului. Recent am decis să ne extindem gama de servicii și către clienții persoane fizice. Prin intermediul acestui site vă oferim șansa să ne cunoașteți mai bine și să vă bucurați de serviciile noastre.

Principala noastră preocupare este confortul clienților! De aceea, oferim servicii „door to door” la orice oră, indiferent că e zi, noapte, weekend sau vacanță. Va ducem la destinația dorită cu mașini spațioase și confortabile, conduse de șoferi cu experiență în transportul de persoane.

aboutus

Misiunea noastră

Din cauza lipsei unui aeroport în Brașov cele mai frecvente curse sunt pentru transfer aeroport Otopeni (Henri Coandă) sau Sibiu dar suntem pregătiți să vă ducem oriunde în țară sau în afara țării.

Parcul nostru auto se înnoiește mereu astfel încât să putem oferi servicii de cea mai bună calitate. Mașinile din flota noastră sunt Volvo V90, Mercedes E-Klasse, Skoda Superb și Mercedes V-Klasse, mașini spațioase care să vă ofere confortul promis.

Contactează-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.